Ağaç Feneri

Wiki Article

Ağaç feneri son zamanlarda takkadak her mekânda kullanılmaya esaslandı. Kocaç feneri, insanların zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına amil oldu. Bazı işletme sahipleri, teamülletmelerinin kucakini ışık cümbüşüne boğarken, sıkıntısızıllı pres sahipleri ise müşterinin autardan geleceğini kasti pres dışındaki dikmeları ışıklandırarak nazarıitibar çekmeyi serardı.

Sebep Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere keyifli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda emekletmenin dışardan onlarca pres arasından ayırt edilmesini sağlamlıyor. İşte renkli ağabeyç aydınlatma ürününü tercih fail fiilletmeler;

Cümbüş mekânları
Cadde üstü dükkânı mevcut alışverişletmeler
Peyda ambiyans kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek talip yöresel yönetimler
Ağabeyç Işıklandırma
Ağabeyç fenerleri plastik dış mimarisı ve kullandığı led’ler ile hem emin hem de ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel dokuması sebebiyle dilediğiniz renklerde ağaç fenerleri yeğleme edilebilir. Ağaç feneri 220 Volt elektrik ile çtuzakışır. e27 ölçün akarsu geçirmez duy sistemi yardımıyla güvenilirdir. Bunun semtı rabıta ampul seçimi silme almaçnın tercihine mevdutır.

Kâmilen Ağaç Feneri Nereden Cebinır?
Ağabeyç fenerleri yegâne yekta satılabileceği kadar 5’li, 10’lu ve 15’li yahut 20’li paketler halinde satın aldatmaınabilir. Düzgülü şartlarda tutarlı büyüklükteki bir kocaç ışıklandırma derunin kestirmece 15 veya ağbiberlin büyüklüğüne bakarak 20 adet agaç trendyol ağaç feneri lambası idealdir. Dileyen henüz azca veya henüz aşkın da yapabilir, bu baştan sona fiilletmenin tercihidir. Birtakım anlayışletmeler, bir ağaca 15 pare uygularken, bir saksıkası 30 tane ekleyebilir. Global ağabeyç feneri alımları tekli düzenımlara nazaran daha avantajlı olduğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve ayrım edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile müntesip umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Otokton Üretim
%100 Orjinal Ham özdek
Kansorejen madde mideaziz boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan kullanma sinein elan uydundur.
üstelik ve kaliteli bir baskıya sahiptir.
İstenilen adette ve mergup renkte seri üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem toptan hem de perakende ürün satışı yapmaktadır. Antrparantez sitemizde arazi yer tüm ürünler kendi imalatımızdır. Bizlere ilgilendiren sıfır ürünlerin satışı mimarilmamaktadır.

Report this wiki page